Sorry, but you do not have permission to view this content.
Značajke programa obrazovanja
- Predavanje 0
- Kviz znanja 0
- Trajanje 275 sati
- Razina vještine Početnik
- Jezik English, Hrvatski
- Studenti 0
- Procjene Samostalno
Nastavni plan i program
- 6 Sections
- 0 Lessons
Expand all sectionsCollapse all sections
- Organizacija rada u kuhinji0
- Organizacija rada u kuhinji0
- Oprema, alat, strojevi i uređaji u ugostiteljskoj kuhinji0
- Tehnološki postupci prigotovljavanja živežnih namirnica0
- Mogući izvori opasnosti pri radu sa strojevima i termičkim uređajima0
- Prva pomoć0
Zahtjevi
- Posjedovanje prethodne kvalifikacije minimalno na razini 1 HKO
- Važeća sanitarna iskaznica
- Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova obrade živežnih namirnica
Značajke
- Obrazovni sektor: Turizam i ugostiteljstvo
- Trajanje programa: 275 sati